Rum & lägenheter

 

Våra rum

Våra rum är möblerade med två enkelsängar samt en våningsäng. I rummen finns mindre kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och utrustning till att göra sig en enklare frukost. Egen dusch och wc.

Våra lägenheter

42kvm fördelat på 2 r o k. Sovrum med två enkelsängar. I vardagsrumsdelen finns en bäddsoffa för två personer. Fullt utrustat kök samt dusch och toalett.

42kvm fördelat på 2 r o k. Sovrum med två enkelsäng och en våningssäng. I vardagsrumsdelen finns en bäddsoffa för två personer. Fullt utrustat kök samt dusch och toalett.

85kvm fördelat på 6 r o k. Varav fem st sovrum med totalt 12 sängplatser. Fullt utrustat kök samt två wc varav en med dusch.

Lillstugan består av två st sammanbyggda friggebodar där kök samt dusch och wc finns i den ena och sovdel med två sängplatser i den andra. De två delarna binds samman av ett stort trädäck.

Lägenheterna hyrs under högsäsong ut i första hand veckovis. Vanligt förekommande är att pensionatet gästas av större grupper som idrottsföreningar och festsällskap. Vid sådana tillfällen finns möjlighet att duka upp pensionatets frukostbuffé.

Priser

Dubbelrum med dusch & wc     1 000 kr /natt
Lägenheter 42kvm                    7 000 kr /vecka
Lägenhet 85kvm                        11 000 kr /vecka

Hyra lakan                                 150 kr /set

För att boka når ni oss enklast via mejl info@sandbypensionat.com